Γνωρίστε καλύτερα την WeClean4U Λεμεσού

Η καθαριότητα και η απολύμανση δεν υπήρξαν ποτέ πιο σημαντικές από ότι είναι σήμερα.

Αφού αποκτήσαμε επαγγελματική εμπειρία σε διάφορους τομείς, σκεφτήκαμε ότι ήρθε η ώρα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Παρόλο που η εποχή που διαλέξαμε να ξεκινήσουμε δεν είναι η ιδανική, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε μία εταιρία καθαρισμού στη Λεμεσό, σ’ ένα τομέα που κατά τη γνώμη μας έχει προοπτικές σε βάθος χρόνου.

Η WeClean4U  σας παρέχει μία άρτια καταρτισμένη ομάδα, με ανθρώπους που διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και εκπαίδευση για να σας προσφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού σε οποιοδήποτε χώρο όπως: γραφεία, εμπορικές περιοχές, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, ιατρεία, χώρους διασκέδασης καθώς και σε δημόσια ιδρύματα.

Στην WeClean4U επιλέγουμε προσεκτικά το προσωπικό μας, με καθαρό ποινικό μητρώο και χωρίς κάποιο πρόβλημα υγείας. Διαθέτουμε τεχνικές και μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών. Προσαρμοζόμαστε εύκολα στις ανάγκες των πελατών μας προσεγγίζοντας οποιοδήποτε έργο με προσοχή και συνέπεια.

Ο στόχος της WeClean4U είναι να καθιερώσει με τον πελάτη μια σχέση αξιοπιστίας, αφοσίωσης, αυτοπεποίθησης και προσοχής στην λεπτομέρεια, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό μία ευχάριστη εμπειρία στους συνεργάτες της και χτίζοντας ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον για τους υπαλλήλους της.

Γιατί να μας επιλέξετε

 1. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας υπερτερεί έναντι άλλων διότι, χρησιμοποιούμε μόνο επαγγελματικό εξοπλισμό και επιλέγουμε προσεκτικά τα καθαριστικά μας ανάλογα με το υλικό της επιφάνειας: πλαστικό, ξύλο , γρανίτης , μάρμαρο, αμμόπετρα, πηλός, γυαλί κ.ο.κ.
 2. Όλη η διαδικασία πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο συντονίζεται από προϊστάμενο ο οποίος αξιολογεί συνεχώς την ποιότητα της απόδοσής μας και παρέχει τις κατάλληλες πληροφορίες για περαιτέρω βελτίωση.
 3. Παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού σε ανταγωνιστικές τιμές
 4. Ευχόμαστε να έχουμε μία μακροπρόθεσμη συνεργασία και για αυτό το λόγο θα εργαστούμε για να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.
 5. Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν τις διαδικασίες που θα διενεργηθούν καθώς και την συχνότητά τους και βάσει των παραμέτρων αυτών θα διαμορφωθεί και η αντίστοιχη τιμή
 6. Μετά την πρώτη επίσκεψη μας στο χώρο σας και αφού εξετάσουμε το βαθμό δυσκολίας και τον χρόνο που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το έργο, θα σας παρέχουμε μία προσφορά σε πιο οικονομική τιμή

Οι Αξίες μας

 • null

  Σεβασμός

  Επενδύουμε χρόνο στο να καταλάβουμε το προσωπικό μας, τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και σεβόμαστε τις αποφάσεις τους.

 • null

  Ευθύνη

  Αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεων μας απέναντι στο προσωπικό και στους πελάτες μας αλλά, ταυτόχρονα είμαστε ανοιχτοί να στηρίξουμε το κοινωνικό σύνολο μέσω κοινωνικών εργασιών

 • null

  Φροντίδα

  Δίνουμε ξεχωριστή προσοχή στους υπαλλήλους και τους πελάτες μας και ιδιαίτερα σε εκείνους που επιθυμούν να ανακτήσουν την αξιοπρέπεια τους μέσω της εργασίας τους.

 • null

  Ακεραιότητα

  Ενεργούμε με τιμιότητα και ανοιχτό μυαλό δίνοντας σας ο,τι σας υποσχεθήκαμε

 • null

  Τιμιότητα

  Μία αρχαία Λατινική παροιμία , χαρακτηριστική της Σενέκα, αναφέρει ότι ”το να σφάλουμε είναι ανθρώπινο, το να επιμένουμε είναι διαβολικό” . Λαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη για τυχόν σφάλματα ή λάθη και επιδιώκουμε διαρκώς την πρόοδο και την δημιουργία νέων ποιοτικών προτύπων.


Κριτικές