Καθαρισμός έπειτα από Πάρτι στη Λεμεσό

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ


Αν αναζητάτε υπηρεσίες καθαρισμού έπειτα από πάρτι στη Λεμεσό, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Πιστεύουμε ότι η ομάδα μας μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε ακαταστασία! Καλέστε την WeClean4u στο +35799229441 για να λάβετε μία προσφορά για την πιο οικονομική υπηρεσία καθαρισμού στη Λεμεσό.

Εγγυόμαστε αποτέλεσμα με έμφαση στην λεπτομέρεια! Η ομάδα μας ξεκινάει με την συλλογή και την απομάκρυνση όλων των πλαστικών ποτηριών, μπουκαλιών, πιάτων καθώς και άλλων απορριμμάτων γύρω από το σπίτι. Στην συνέχεια επικεντρωνόμαστε στο σαλόνι, καθαρίζοντας και ξεσκονίζοντας όλες τις σκληρές και γυάλινες επιφάνειες. Στο τέλος θα χρησιμοποιήσουμε ηλεκτρική σκούπα ή θα σφουγγαρίσουμε ανάλογα με την υφή της κάθε επιφάνειας.

After party cleaning services

Οι Υπηρεσίες Καθαρισμού πριν από Εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:


✔Σκουπίζουμε, Σφουγγαρίζουμε και Ξεσκονίζουμε Όλες τις Περιοχές            ✔Ξεσκονίζουμε Όλες τις Επιφάνειες          ✔Αφαιρούμε Ιστούς                          ✔Καθαρίζουμε και Γυαλίζουμε Όλα τα Έπιπλα  ✔Στήνουμε και Οργανώνουμε τα Τραπέζια και τις Καρέκλες για την Εκδήλωσή σας          ✔Απολυμαίνουμε Τουαλέτες και Μπάνια      ✔Καθαρίζουμε τους Καθρέπτες και τα Φωτιστικά                                  ✔Καθαρίζουμε την Κουζίνα, τους Νιπτήρες και Όλες τις Επιφάνειες Εργασίας                ✔Καθαρίζουμε τις Ντουλάπες καθώς και το Εσωτερικό και Εξωτερικό των Συρταριών σας  ✔Καθαρίζουμε τα Περβάζια και τις Ράγες των Τζαμιών σας                                ✔Αφήνουμε Αψεγάδιαστους τους Τοίχους σας

Οι Υπηρεσίες Καθαρισμού μετά από Εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

✔Καθαρισμός Απορριμάτων μετά από την Εκδήλωση                                    ✔Καθαρισμός Πιάτων καθώς και όλων των Αντικειμένων που Χρησιμοποιήθηκαν          ✔Πακετάρισμα Φαγητού που έχει Απομείνει και Αποθήκευσή του (αν χρειαστεί)              ✔Οργάνωση Επίπλων, Μάζεμα και Στοίβαγμα καρεκλών καθώς και τοποθέτηση πτυσσόμενων τραπεζιών στο χώρο Εκδήλωσης                ✔Συλλογή Ξεχασμένων Αντικειμένων και Επιστροφή στους Ιδιοκτήτες τους            ✔Αφαίρεση Στολισμού                        ✔Απολύμανση Τουαλετών, Μπάνιων και Καθάρισμα καθρεπτών                        ✔Καθαρίζουμε την Κουζίνα, τους Νιπτήρες και Όλες τις Επιφάνειες Εργασίας                ✔Καθαρίζουμε τις ντουλάπες, καθώς και το εσωτερικό και εξωτερικό των συρταριών σας  ✔Αφήνουμε Αψεγάδιαστους τους Τοίχους σας ✔Σκουπίζουμε και Σφουγγαρίζουμε τα πατώματα

ΞΕΧΩΡΙΣΤΉ ΕΚΔΉΛΩΣΗ

Σκέφτεστε να διοργανώσετε ένα μεγάλο πάρτι? Θα χρειαστείτε το χώρο σας έτοιμο για να υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας μέσα και έξω. Ήδη θα έχετε πολλά στο κεφάλι σας, οπότε αφήστε τη δύσκολη δουλειά σε εμάς. Θα έχουμε το χώρο σας έτοιμο για να διασκεδάσετε από άκρη σε άκρη. Η κουζίνα σας θα αστράφτει μέσα και έξω και τα μπάνια σας θα είναι αψεγάδιαστα. Προσφέρουμε επίσης εκτεταμένες υπηρεσίες βαθύ καθαρισμού για άλλες ξεχωριστές εκδηλώσεις. Όταν ξενοικιάζετε ένα χώρο, πρέπει να είστε βέβαιοι πως είναι πεντακάθαρος. Καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται χρόνος και ενέργεια για να μετακομίσετε σε έναν νέο χώρο και δεν θα  θέλατε να περάσετε την μέρα σας καθαρίζοντας. Για αυτό μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε με την μετακόμιση σας. Θα σας βοηθήσουμε ακόμη και με το συμμάζεμα και την τακτοποίηση μετά από μία μεγάλη μετακόμιση. Δεν χρειάζεται καν να είστε τακτικός πελάτης μας για να μας προσλάβετε για την υπηρεσία αυτή. Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για τις ξεχωριστές αυτές στιγμές που βιώνετε.

  • Select Service
  • Let`s get a few more details about your property :
  • Select Service Extras
  • Select Date & Time
  • Enter Information
  • Verify Order Details
  • Confirmation

Select Service

Please select a service for which you want to schedule an appointment

Select Service

Please select a service for which you want to schedule an appointment

Let`s get a few more details about your property :

Please answer this set of questions to proceed.

Select Service Extras

Select service extras you want to add to your booking.

Select Date & Time

Click on a date to see a timeline of available slots, click on a green time slot to reserve it

Enter Information

Please provide you contact details so we can send you a confirmation and other contact info

Verify Order Details

Double check your reservation details and click submit button if everything is correct

Confirmation

Your appointment has been sent.Due to a high volume of bookings we need you to call us at 99229441 to confirm your booking.
Questions?
Call 99229441 for help

Service Selection

Service Selection
Custom Fields
Select Service Extras
Date & Time Selection
Customer Information
Verify Booking Details
Appointment Confirmation

Select Service Duration

You need to select service duration, the price of your service will depend on duration.

How Many People?

Maximum capacity is 1
After Party Cleaning
1 Services
After party cleaning Starting from 20 Euro/hour/per person €25 Starts From

Summary

Service
Duration
Date
Time
Customer
Total Price
Extras

Κριτικές